HomeConfort 365 | PRODUSE | Referinte | Pentru parteneri | Contact                                       

Solutia ideala pentru toate planurile mari

 
Problema igienei apei este de o importanţă deosebită în cazul clădirilor cu o cerere mare de apa calda. În hoteluri, spitale, sali de sport şi cămine pentru bătrâni, furnizarea de apă caldă este extrem de importanta. Există cerinţe legale clare în conformitate cu Ordonanţa german apei menajere (Trinkw.V 2000).
ROTEX Sanicube rezervor de stocare de apă caldă optim îndeplineşte cele mai exigente cerinţe de apă de igienă, deoarece ei funcţionează ca un încălzitor de apă cu privire la fluxul de apa menajera. În cazul în care există o cerere pentru volume mari de apă caldă, mai multe ROTEX Sanicubes sunt pur şi simplu conectat la fiecare alte module . Acest lucru are avantajul că spaţiul disponibil poate fi folosit în diverse moduri. Cu echipamentul adecvat de tehnologie de control, este, de asemenea, posibilitatea de a instala sisteme de depozitare descentralizate de rezervoare de apă calda în reţelele de alimentare de mari dimensiuni.

Datorită greutăţii sale usoare şi dimensiunile sale favorabile, Sanicube rezervorul de stocare de apă este uşor de transportat şi poate fi uşor încorporate în clădiri existente. În acest caz, sisteme de stocare mari pot fi conectate la ele.

Sistemele variabile se sisteme de stocare

Sanicube ROTEX permite o gamă foarte largă de sistem de variante. Este posibil pentru a satisface cele mai exigente , complexe cerinte de  modele diferite modele de schimbător de căldură in gama ROTEX Sanicube.
Ca urmare, mai multe surse de căldură pot fi integrate pentru a produce căldură suplimentara pentru un bazin de înot sau ceva similar. În aceste cazuri, sisteme intregi, rămân relativ simple, şi care în mod clar controlul tehnologiei precum şi costurile ei sunt în general reduse.
În cazul unei modificări ulterioare în cerinţele de performanţă, sistemul poate fi adesea modificate foarte uşor şi flexibil, fără a mări sau micşora numărul de Sanicubes din cauza aspectului modular.

Posibile domenii de aplicare


Calcularea numărului necesar de rezervoare de stocare Sanicube şi componentele corespunzătoare de încălzire de ieşire depinde de cantitatea necesară de retragere maximă (retragerea pe unitate de timp) şi de profilul de retragere in functie de dimensionare dimensionare.
În interiorul clădirilor mari pentru dispersate pe scară largă, aceasta poate de asemenea fi deseori utila prindistribuirea mai multor rezervoarele de stocare Sanicube, descentralizate în afara clădirii si inastalarea acestora cât mai aproape de consumatori, minimizând astfel pierderile de caldura si de salvare reducand costul cu pompe şi conducte de scumpe.

Hoteluri sau spitale necesita adesea volume mari de apa calda instantaneu. Volumul de căldură stocată în Sanicube ROTEX este atât de mare incat  creştere de moment a cererii de apa poate fi acoperit, chiar dacă producţia de reincarcare a generatorului de căldură este relativ mica. Pe termen scurt iesirea de apă caldă pentru fiecare unitate Sanicube, nu depinde de ieşire a generatorului de căldură într-o măsură mare. În cazul în care mai multe Sanicube rezervoarele de stocare sunt conectate între ele într-un sistem mare, ieşirile pentru rezervoarele de stocare individuale, se adaugă apoi.

 

Descarca documentatie
Rotex Sanicube
Rotex Sanicube© Copyright Tin Lavir SRL 2010