HomeConfort 365 | PRODUSE | Referinte | Pentru parteneri | Contact                                       

Igiena Apei este principiul nostru

 
Ca urmare a structurii sale, ROTEX Sanicube Solaris este optimă dintr-o perspectivă de igienă a apei, deoarece apa care urmează să fie încălzită trece printr-un sistem de tuburi şi încălzite. Conţinutul de apă intern al schimbătorului de căldură de apă este în prezent 19/24 de litri şi este, prin urmare, doar o parte din cantităţile de apă, găsite de  obicei în rezervoare de stocare. Zonele cu putin curent sau care nu sunt încălzite tot drumul de apă caldă nici  nu  în discuţie în ceea ce priveste ROTEX GasSolarUnit.Apa menajeră este situata exclusiv intr-o teava, astfel încât depozitele de nămol, rugina sau alte sedimente, după cum se poate să apară în recipiente cu un volum mare, nu sunt posibile. De asemenea apa stocata la inceput este luata afara. (principiul primul-intrat-primul-iesit).

Avantajele deosebite in ceea ce priveste igiena apei din acest tip de cisternă pentru depozitarea apei calde au fost confirmate de cercetare de ample efectuate de către Institutul de Igienă a Universitatii din Tübingen.

Cuvant cheie Legionella

Bacteria Legionella

Sunt cca. 35 tipuri de Legionella. Cel putin 17 dintre acestea sunt patogene. Consecinţele cele mai frecvente sunt: febra : simptome asemănătoare gripei care îmbunătăţesc după câteva zile; boala legionar: infecţii bacteriene pulmonare severe. Infecţie este fatală în 15 până la 20 la sută din cazuri.
.

 

Descarca documentatie
Rotex Sanicube
Rotex Sanicube© Copyright Tin Lavir SRL 2010