HomeConfort 365 | PRODUSE | Referinte | Pentru parteneri | Contact                                       

Rezervor de stocare a energiei - ROTEX HybridCube®

 

Rezervorul de depozitare de apă caldă şi energie solara

Inima sistemului de HPSU este rezervorul de stocare de căldură care stochează căldura obţinută şi apoi o  transferura la sistemul de încălzire, la momentul necesar. Am dezvoltat ® HybridCube special pentru HPSU.
ROTEX HybridCube ® este rezervor de stocare de apă caldă din material plastic fara sanse de coroziune cu schimbător de căldură de oţel inoxidabil ondulat care conduce de căldură obţinute deosebit de bine.
Este o combinaţie de un rezervor pentru depozitarea  apei calde şi un incalzitor de apă cu debit cu proprietăţi deosebite de igienizare a apei pentru tine si familia ta.

Experienta noastra - pentru sanatatea d-voastra

Datorita modul în care este conceput, principiul HybridCube ROTEX ® este optim din punctul de vedere  igienic al apei Peste 25 ani ROTEX construit rezervoare de stocare de apă caldă în conformitate cu acest principiu pentru o igiena a apei cât mai bună. Cu toate generaţiile de stocare constructia e a fost selectata astfel încât apa încălzita menajera rămâne în rezervorul de stocare pentru o perioadă foarte scurtă de timp.
Acest lucru previne orice depozite (calcar, nămol sau rugină) fiind format din apa menajera. Aceasta înseamnă ca HybridCube este absolut fără întreţinere şi nu oferă un teren propice pentru germeni.

Avantajele deosebite de igienă a  apei din acest tip de cisternă pentru depozitarea apei calde au fost confirmate de ample de cercetare efectuate de către Institutul de Igienă a universitatii din Tübingen.

Descarca documentatie
Rotex HPSU


Descarca documentatie
Rotex HPSU Compact
Rotex HPSU Compact© Copyright Tin Lavir SRL 2010