HomeConfort 365 | PRODUSE | Referinte | Pentru parteneri | Contact                                       

NOU: HPSUhitemp ROTEX

Pompa de căldură pentru modernizare

HPSUhitemp ROTEX este o unitate de pompă de căldură cu temperatură mare care utilizeaza caldura solara disponibila din aerul înconjurător, cu eficienţă maximă. Astfel, aceasta atinge un flux de temperatură de până la 80 ° C.

Cazanul vechi afara - ROTEX pompa de căldură înauntru

Până în prezent, pompe de economisire a energiei termice au fost limitate la noi constructi şi clădiri existente cu sisteme de încălzire prin pardoseală, din cauza temperaturilor scăzute de încălzire a apei (temperatura de flux) Cu pompa de căldură HPSUhitemp puteţi înlocui centralei termice existente cu încredere deplină: cazan afară. şi HPSUhitemp radiatoare inauntru .Radiatoarele existente vor fi pur şi simplu integrate în sistemul de încălzire nou.

Inalta performanta la costuri reduse

Chiar si cu cele mai reci temperaturile de afara de la -20 ° C HPSUhitemp atinge o temperatură a apei de incalzire (temperatura debit) de până la 80 ° C, fără să se aplice încălzire electrică suplimentara.

asta va ţine portofelul tău fericit.


Unitatea exterioara
Unitatea externă extrage caldura din aerul inconjurator care este preluat de mediul de încălzire (răcire) şi transferat la unitatea internă. Unitate compactă externa poate fi montata în exteriorul clădirilor noi sau clădiri rezidenţiale existente.

Unitate de interior
Folosind un al doilea circuit invertor controlat de agent refrigerant în unitate internă, unitatea internă creşte nivelul de temperatură de până la 80 ° C şi transferurilor de aceasta energie pentru încălzire şi apă caldă. Unitate internă, împreună cu rezervorul de stocare de căldură, pot fi instalate la orice locatie potrivita. O cameră  distinctă nu este necesară. În plus, nu sunt necesare lucrari excavare. Gradina dumneavoastră va rămâne complet neatinse.

Cu sau fără utilizarea energiei solare : E alegerea ta.

Cele mai înalte niveluri de confort de apă caldă cu opţiuni solare integrate = ROTEX HPSUhitemp.


Combinaţie de:

- Unitatea internă
- Unitatea externa
- HybridCube ®rezervor de stocare a energiei solare cu opţiune de încălzire

Utilizarea directa a energiei solare este pur şi simplu inclusa în afacere

The ROTEX HybridCube® cazanul de apa calda este deasemenea echipat pt utilizarea energiei solare. Dacă nu doriţi să instalaţi un sistem solar în acest stadiu, este usor si rapid demodificat. Cu HybridCube ROTEX ® veti fi gata pentru viitor.

Design compact
= ROTEX HPU compacte hitemp.


Combinaţie de:

- Unitatea internă
- Unitatea de externe
- Montat pe un suport alaturat de rezervor de apa calda din otel inoxidabil 

 

Descarca documentatie
Rotex HPSU


Descarca documentatie
Rotex HPSU Compact
Rotex HPSU Compact



© Copyright Tin Lavir SRL 2010