HomeConfort 365 | PRODUSE | Referinte | Pentru parteneri | Contact                                       

HPSU - pompa de caldura pentru casa ta

HPSU ROTEX constă dintr-o unitate exterioară, o unitate internă şi o unitate de stocare a energiei igienica. Nu aveţi nevoie de o cameră separată pentru ROTEX HPSU. Unitate extern compactă poate fi montat în exteriorul clădirilor noi sau clădiri rezidenţiale existente.

În plus, nu sunt necesare excavari suplimentare. Grădina dumneavoastră va rămâne complet neatinse.

Solutia compacta


Unitatea exterioara
Unitatea externă aduna caldura din aer pe care este preluat de mediu de încălzire (răcire) şi transferat la unitatea internă. Unitate compactă externa poate fi montata cu usurinta în exteriorul clădirilor noi sau clădiri rezidenţiale existente.


Unitate de interior 
ROTEX HPSU compact integreaza unitatea interioară a pompei de căldură în stratul de stocare solar - şi în cel mai mic spaţiu. Această unitate compactă are nevoie de o suprafaţă de doar 79 x 79 cm. În acest domeniu de numai 0.62 m² HPSU combină un rezervor solar-strat cu 500 de litri compact şi toate sistemele tehnice necesare. Unitatea interioară în interiorul casei transfera în mediul de încălzire (răcire) căldura conţinuta în sistemul de încălzire şi apă caldă. 


ROTEX HybridCube - rezervor igienic de stocare a energiei.


Bi-bloc(Split)


Unitatea exterioara
Unitatea externă aduna caldura din aer pe care este preluat de mediu de încălzire (răcire) şi transferat la unitatea internă. Unitate compactă externa poate fi montata cu usurinta în exteriorul clădirilor noi sau clădiri rezidenţiale existente.Unitatea interna
Unitate internă, montate în interiorul casei, transfera căldura dusa  mediul de încălzire (agent frigorific) la sistemul de încălzire şi apă caldă. Unitate internă poate fi montat împreună cu rezervorul de stocare de căldură în orice locaţie adecvată. O cameră distinctă nu este necesară.


ROTEX HybridCube - rezervor igienic de stocare a energiei.

ROTEX HPSU monobloc - totul într-o singura unitate

 
ROTEX HPSU monobloc - totul intr o unitate aditionala ROTEX HPSU-ului cu unităţile externe şi interne, ROTEX a produs o versiune monobloc în care toate componentele hidraulice sunt integrate în unitatea externa acestui nou sistem, conductele de apa merg de la unitate externa în clădire, mai degrabă decât de linii de agent frigorific.
Descarca documentatie
Rotex HPSU


Descarca documentatie
Rotex HPSU Compact
Rotex HPSU Compact© Copyright Tin Lavir SRL 2010